Приближете се, искусете ја привлечната моќ на THE SCENT INTENSE

 

BOSS Parfums ја носи моќната игра на заведување на следно ниво со претставувањето на BOSS THE SCENT INTENSE: двата нови, интензивно заводливи парфеми за него и неа. Врз основа на постигнатиот глобален успех на BOSS THE SCENT и BOSS THE SCENT за неа, BOSS THE SCENT INTENSE го прикажува следното поглавје во заводливата приказна, во кое зголемената моќ на мирисот се открива себеси на BOSS Man и BOSS Woman, додека нивните сетила реагираат на неговата страствена сила која плени.

 

Сетилна заводлива приказна

Разгорени од привлечниот мирис на другиот, сетилата за вид, звук и мирис на протагонистите се изоструваат и испреплетуваат. Како што се впуштаат во моќната игра, патот на заведувањето добива нов, напнат квалитет и се создава интимност. Колку повеќе се доближуваат, BOSS THE SCENT INTENSE ја открива својата неверојатна моќ.

 

Сетило за вид: Екстремна привлечност

Патот на заведувањето започнува кога нивните очи се сретнуваат. По скенирање на собата во која тој се наоѓа, тој ја здогледува неа, но, таа веќе внимателно гледа во него. Тие се маѓепсани, светот околу нив исчезнува во позадина додека тие магнетски се движат еден кон друг.

 

Сетило за звук: Се создава интимност

Сега веќе блиску еден до друг, возбудата од присуството на другиот станува електрична. Тој го движи неговото лице кон нејзиното, паузирајќи на момент за да ја почувствува топлината на нејзиниот образ приклонет кон неговиот. Тој и шепоти, и таа почнува да зборува, исчекувањето од меѓусебното доближување надополнето со звукот на нивните гласови и возбудата од нивната размена на допири.

 

Сетило за мирис: Напнатоста ја презема главната улога

Колку повеќе се доближуваат, толку повеќе маѓепсани стануваат. Одеднаш, предизвикани од  опојната моќ на BOSS THE SCENT INTENSE, чувството на копнеж почнува да преовладува. Тој го вдишува нејзиниот мирис, таа го прави истото со неговиот, будејќи ја страста еден за друг. Како што нивните сетила се испреплетуваат, двајцата протагонисти си дозволуваат себеси да бидат “проголтани“ од интензивноста на BOSS THE SCENT INTENSE.

 

За кампањата:

Британскиот актер Theo James и германскиот модел Anna Ewers, ги репризираат своите улоги во крајното олицетворение на BOSS Man и Woman во нова, фасцинантна дигитална кампања, снимена од Guy Aroch. Кампањата содржи серија видео содржини кои ги следат актерите и нивното искусување на реалноста каде владее опојната моќ на BOSS THE SCENT INTENSE. Новата принт кампања изработена од славното интернационално, фотографско дуо Inez & Vinoodh, ќе ја надополни моменталната ТВ кампања снимена од страна на Darren Aronovsky.

 

Мирисите:

За него, стимулирачките зачинети мирисни ноти на ѓумбир се интензивирани со додавањето на кардамом. Во срцевината, префинетите ноти на егзотичните плодови од манинка се интензивирани за максимален ефект, додека пак новото дополнување на основата со ноти на ванила, се комбинира со раскошниот мирис на кожа за да се зголеми магнетната сила на мирисот.

За неа, неодоливите овошни ноти на слатка праска се соединуваат со екстракт од цветот на опојниот ориентален османтус, кој буквално ќе ве маѓепса. Силната афродизијак основа на темно печено какао е интензивирано, зголемувајќи ја својата несомнено привлечна моќ, додека нотите од ванила ја збогатуваат основата со својата елегантна и сензуална убавина.

Преку повисоката маслена концентрација на двата нови парфеми, се создава неодолива привлечност помеѓу BOSS Man и Woman, навлегувајќи во нивниот сетилен свет и оставајќи траен белег во играта на заведување.

 

Достапност:

Со лансирањето во август 2017 година, со кампањата се повикуваат потрошувачите да се доближат и да ја искусат новата, интензивна привлечна моќ на BOSS THE SCENT INTENSE.

 

BOSS THE SCENT INTENSE FOR HIM  Eau de Parfum 50 мл – 4740 денари; 100 мл – 6470 денари

BOSS THE SCENT INTENSE FOR HER Eau de Parfum 30 мл – 4010 денари;  50 мл – 5420 денари

Коментарите се заклучени.