max factor 1

Два нови производи од брендот Макс Фактор. Маскарата 2000 Calorie ми беше една од омилените подолго време и скоро секогаш ја имав во несесер, па сега кога ја видов во нова “подобрена ” верзија морав да ја имам повторно.

Гелов многу ми се допаѓа и ја има таа совршена текстура за да им даде форма на веѓите, да ги фиксира а сепак на допир да не бидат твдри и да не изгледаат неприродно. Паковањето исто така е одлично, и четката е со совршена големина и за потенки и за подебели веѓи.

Прочитајте ја целата рецензија на следниот линк.

Коментарите се заклучени.