Вработете се кај нас

Нашата компанија нуди можност за вработување на стручен и едуциран кадар секогаш мотивиран да придонесе во нашето секојдневно деловно работење.

Обезбедуваме одлична работна средина со можност за напредок во кариерата.

Ве охрабруваме да се пријавите.

    Вашето CV:
    Фотографија: