Подари ѝ љубов. Подари ѝ внимание. Затоа што таа го заслужува тоа!
Ова е нашиот каталог со предлог подароци намалени и до 50%.

Сите производи на попуст можете да ги погледнете на следниот линк.
[pdfviewer width=”100%” height=”350″ beta=”true/false”]https://e-elixir.mk/wp-content/uploads/2017/03/8mi-Mart-Flaer-2017-ZA-PECAT.pdf[/pdfviewer]

Коментарите се заклучени.