Giorgio Armani Acqua Di Gio Absolu

3,700.00 ден7,400.00 ден

Acqua Di Gio Absolu  ја претставува сензуалната врска помеѓу мажот и природата, која всушност ја претставува силата на комбинацијата на текстура на дрво и силата на водата.  Новиот мирис ги нагласува нотите на водата и нејзината главна улога во природните процеси, односно акцентот на длабочината, силата и интензитетот. Со спојување на овие два елемнта, Giorgio Armani ни ја открива тајната на безвременската межевност која се темели на длабока свесност. Acqua Di Gio Absolu  го претставува мажот кој претпочита мудрост и свеснот, а истовремено знае да ужива во елеганцијата на префинет луксуз. За Acqua Di Gio Absolu  користен е исклучително пачули од Gvatemalа, во облик на цврста маса. Чистиот пачули е еден од вистинските скапоцености на природата . Мирисот на неговите ливчиња ги прикажува неговате модерни препознатливи ноти со иста јачина, сила и длабина како и дрвенестите ноти. Оваа природна состојка совршено се вклопува во спојот на древенсти ноти и водени ноти кои ја претставуваат свежината на Acqua Di Gio Absolu.

Исчисти
SKU: 752 Категории: ,