Steampod со розов потпис на Barbie, производ кој мора да го поседуваш во својата женствена колекција.

BARBIE x STEAMPOD ќе се совпадне за секоја пригода за креирање на беспрекорен персонализиран стајлинг на твојата коса.

Потенка & полесна, Steampod 3.0 доаѓа во термоотпорна розова футрола, лесна за пренесување и складирање.