Вашата кошничка моментално е празна.

Врати назад

*Напомена: При плаќање со Динерс Клуб кредитна картичка трошокот ќе биде поделен на 12 рати, за корекција ве молиме лично да се јавите на (02)15 155 или пратете емаил на info@diners.com.mk.

*Доколку не ја гледате Вашата нарачка во inbox, проверете истата да не се наоѓа во spam или junk!


*ВАЖНО! Кодовите за попуст неможе да се користат кај производите кои веќе се на попуст и брендовите за коса (Kerastase и Steam Pod). Истотака неможе да се комбинираат два кода за попуст!