Професионална пегла за коса на пареа, која на пареата и овозможува нежно да се распространи низ косата, лесно измазнувајќи ја во еден чекор. Користи ја за исправување или извиткување на косата, постигнувајќи совршен резултат. Наменета за исправен и блескав облик, или разиграни и волуменозни кадрици. Дизајнирана за да се користи во комбинација со Steampod производи за обликување на коса.