Наши Продавници

Еликсир Дооел, Ул. Козле 124б, 1000 Скопје. Тел. 02/3086-074

Еликсир Ексклузив – во склоп на Веро 2, Тафталиџе
Работно време: пон – нед: 09:00-21:00 ч. контакт: 02/3075-540

Еликсир Ексклузив – ТЦ Рамстор
Работно време: пон – нед: 10:00-22:00 ч. контакт: 02/3227-491

Еликсир Ексклузив – ГТЦ (приземје)
Работно време: пон – пет: 09:00-21:00 ч. саб: 09:00-18:00 ч. контакт: 02/3221-770

Еликсир Ексклузив – Центар, спроти КЈУБИ
Работно време: пон – пет: 08:00-21:00 ч. саб: 08:00-16:00ч. контакт: 02/3230-454

Еликсир Ексклузив – ТЦ Веро Центар
Работно време: пон – нед: 10:00-22:00 ч. контакт: 02/3222-606

Еликсир Ексклузив – Аеродром (Капитол)
Работно време: пон – нед: 10:00-22:00 ч. контакт: 02/2445-055

Еликсир Ексклузив – Охрид, Чаршија
Работно време: 09:00-20:00 ч. контакт: 046/263 636

Испрати порака

Производи во кошничка

Кошничката е празна

Врати се назад
Search for:

Оваа веб страна користи cookies. повеќе информации

Оваа страна е сетирана да дозволува користење на cookies, се со цел да ви овозможи подобар и побрз пристап. Доколку породолжите да ја користите страната без да ги промените сетинзите или кликнете на Прифаќам тоа значи дека се согласувате со условите.

Затвори