1220X480

Уникатна линија на производи за коса, толку уникатна колку што е и твојата коса. Козметичката линија на Kérastase е комбинација од професионално искуство на најдобрите стилисти за коса со искуството на најнапредните научни тимови во оваа област.

Токму така, под лупата на специјалистите се создадени овие уникатни производи за нега на коса. Тие се карактеризираат со висока концентрација на активни состојки, комплексни молекуларни соединенија, пријатна текстура  и мириси, и елегантен дизајн.[br_filters_group group_id=”61624″]