Редкен Дип Клин Шампон за суво миење на коса 150мл
Шампон за суво миење на коса
Употреба: Испрскајте на растојание од 25цм на коренот на сува коса. Добро протресете пред употреба.


Редкен Трипл Тејк Лак за коса 300мл
Лак за коса со максимално ниво на фиксација и заштита од влага до 24ч . Трио-дифузен систем на распрскувач кој го обвиткува секој прамен и дава исклучително јака фиксација и контрола на изгледот.


Редкен Оил Фор Ол масло за коса 100мл
Масло за сјај на коса збогатено со силикони за заштита од топлина и лесна фиксација
Употреба: Нанесете на мокра коса по целата должина пред стилизирање како би ја заштитиле косата од топлина.

Редкен Плиабл Паста 150мл
Паста за коса со средно ниво на фиксација.
(МК) Редкен Рут Лифтер Спреј Пена за коса 300мл
Пена за волумен со средно јака фиксација. Исушете со фен и стилирајте.

Редкен Рут Тиз Спреј за коса 250мл
Спреј за коса со средно ниво на фиксација. Иновативен спреј кој дава моментален ефект на тапирана коса кога ќе се испрска на коренот и модерен мат финиш кога ќе се нанесе на цела коса.
Редкен Вакс Бласт 150мл
Восок за коса во спреј со средно ниво на фиксација кој дава густина и мат финиш.

Редкен Форсфул Лак за коса 400мл
Лак за коса со максимално ниво на фиксација до 8ч . Аеросолен лак кој брзо се суши, лесно се расчешлува, штити од влага до 24ч и дава сјаен финиш без чуство на лепливост.

Редкен Текстур Паста за коса 75мл
Паста за долготрајна дефиниција со средно ниво на фиксација

Редкен Термал Спреј за коса 250мл
Спереј за заштита од топлина
Употреба: Нанесете на мокра или сува коса пред стилизирање како би ја заштитиле косата од топлина.

Редкен Тачабал Текстур Пена за коса 200мл
Пена за текстура и волумен со средно лесна фиксација.

Редкен Волум Буст Спреј за коса 250мл
Лесен и нелеплив гел спреј за подигање на косата од коренот со средно ниво на фиксација кој дава долготраен волумен и пријатно чуство на косата
Употреба: Се нанесува на коренот на влажна коса и се фенира


Керастасе Нутритив Лосион Термик 150мл
Разубавувачки спреј за расчешлување пред сушење за тенко со средно дебело суво влакно. Ултра лесна формула која интензивно негува, ја измазнува косата, го олеснува обликувањето и го нагласува сјајот на косата.
Начин на употреба: Пред употреба протресете. Испрскајте 1 до 2 дози на чиста просушена коса.
Керастас Нутритив Скалп Серум 90мл
Хидратантен серум за сум скалп. За нега на сува коса со есенцијални хранливи состојки. Флуид кој не ја масти косата и моментално го хидратира и ревитализира сувиот скапл.
Начин на употреба: Се нанесува на сув или влажен скалп од 2 до 4 дози зависно од густината на косата и измасирајте

Керастас Нутритив Сплит Ендс Серум 50мл
Интензивен негувачки серум за испукани врвови. Високо концентрирана формула која негува и моментално ги обновува сувите врвови со негувачки состојки за обнова и изедначен изглед.
Начин на употреба: Се нанесува на врвовите на косата.