Baner-za-za-nas

За компанијата

Првата Еликсир Ексклузив парфимерија е отворена 2004 година кога компанијата Еликсир одлучи да ја прошири својата дејност во малопродажба на парфеми, декоративна и препаративна козметика. Во тоа време се отворени првите два ексклузивни продажни салони, за денес да имаме повеќе продажни места  кои се на територија на Скопје, Тетово и Охрид.


Влезете во една од нашите парфимерии преку Google 360!