banner-logo-1

Корисничка поддршка

За да станете купувач на www.e-elixir.mk  потребно е да се регистрирате.

Hа следниот линк линк за регистрација  внесете ги податоците како корисничко име, валидна email адреса и лозинка која ќе ја користите за најава на нашата веб страна.

По регистрацијата на внесената еmail адреса ќе добиете автоматски генерирана порака како потврда за успешноста на вашата регистрација. Зачувајте ја пораката во случај да ги заборавите вашето корисничко име и лозинка на www.e-elixir.mk .

Регистрација на страната www.e-elixir.mk не е задолжителна доколку сакате да направите нарачка. Сепак за нарачката ќе ни бидат потребни вашите лични податоци, податоци поврзани со плаќањето и испораката.

 

Плаќање и испорака

www.e-elixir.mk ви овозможува да го платите одбраниот производ преку платежните картички VISA, MasterCard и Maestro од било која банка во Р. Македонија. По приемот на уплатата, ние ви ги испорачуваме нарачаните производи на наведената адресата за испорака во рок од 1 до 3 работни дена. Во недела и празниците служба за достава не испорачува пратки.

Нарачателот на пратката е должен при приемот на истата да ја провери исправноста и да му воочи на доставувачот доколку пратката е оштетена. Нарачателот е должен да ја потпише испратницата од доставувачот и да задржи еден примерок за себе како потврда дека пратката е примена.

Доколку нарачателот сака лично да ја подигне пратката, обврзан е веднаш по нарачувањето да се јави на 02/3086-074.

 

Поплаки и рекламација

Доколку од било која причина не сте задоволни од производот,  контактирајте не  на  02/3086-074. Нашите одговорни лица ќе ја примат вашата поплака и ќе ја разгледаат можноста за рекламација на производот. Рекламација се извршува само доколку производот е технички оштетен и не  е возможно истиот да се користи. За квалитетот и оригиналноста на производите, имаме сертификат за гаранција од самиот производител.

 

Еликсир Дооел
Адреса: Улица 1520, бр.13 – Кисела Вода 1000 Скопје, Македонија
e-mail: info@eliksir.com.mk
тел: 02/3086-074
даночен број: 4057018541498
Надлежен регистар: Трговски регистар
Организационен облик: 05.4
Офицер за заштита на лични податоци:
Марија Спасовска
e-mail: m.nikolovska@eliksir.com.mk
тел: 02/3086-074