Еликсир во соработка со Виктор Мирчевски ви го претставува второто видео за шминка наменето за дами во зрели години. Научете трикови за лифтинг ефект. Како сте го постигнале резултатот ќе остане наша тајна.
 

Коментарите се заклучени.