Со појака шминка погледот е подлабок и заводлив Еве го најновото видео во кое нашиот соработник за шминка, Виктор Мирчевски користи Lancôme производи што можете да ги најдете во Еликсир Ексклузив Парфимерии. Користете ги советите и подгответе се за излегување вечерва!
 

Коментарите се заклучени.