max factor mascara

Четката ми се допаѓа, поспецифична е и при користење се опфаќаат сите трепки. Исто така маскарата е долготрајна и ниту најмалку не се рони, ниту размачкува, а тоа ми е број еден при купување на една маскара.

Ефектот што го добивам со маскарите на Макс Фактор не го добивам со ниту една друга маскара.“ – вели блогерката Азизе за Falshe Lash Epic маскарата

Прочитајте ја целата рецензија на следниот линк.

Коментарите се заклучени.