Погледнете ги сите производи на попуст на следниот линк.

[pdfviewer width=”100%” height=”350″ beta=”true/false”]https://e-elixir.mk/wp-content/uploads/2016/12/Novogodishen-flaer-2016-MK-fin-ZA-PECAT1.pdf[/pdfviewer]

Коментарите се заклучени.